Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

 

Ovo će Vam se jako svidjeti! Nije u pitanju samo još jedna “Kupi i osvoji” promocija. Ovo je izvrsna prilika za upoznavanje sa Intel proizvodima, prilika za zabavu, upoznavanje ASBIS-ovih menadžera i naravno za zaradu.

DA, DA, DA  -  ASBIS poklanja 400 000 Intel® Technology Provider bodova svojim kupcima!

Potvrdite svoje sudjelovanje u promociji prihvaćanjem navedenih uslova i pravila, te krenite sa sakupljanjem bodova!

>> Registrujte svoja postignuća u ovoj promociji

 

Intel® Xeon™ Scalable Processors

8th Generation Intel® Core™ Processors

   

 Saznajte više...

 

 

Učešće na seminaru: 2000 bodova

 

 

Registracija za Intel® Technology Provider program: 500 bodova

 

 

Vaša uspješna priča/ CPU oglašavanje: 2000 bodova

   

 Saznajte više...

 

Trening: 500 bodova

 

Registracija za Intel® Technology Provider program: 500 bodova

 

CPU oglašavanje: 2000 bodova

 

#ILoveIntelCPU: 5000 bodova

 

Uslovi učešća:

  • Morate biti aktivan Gold ili Platinum član Intel Technology Provider programa. Da biste zaradili bodove morate biti registrirani član.
  • Za dodatne informacije, molimo pročitajte "Uslovi i Pravila" u Intel® Technology Provider programu na www.intel.com/reseller.
  • Ovu promociju organizuje i vodi ASBIS Group (u nastavku ASBIS). Intel ne garantuje niti preuzima odgovornost za ovu promociju i nije odgovoran za bilo koji oblik štete nastao ovom promocijom.
  • Zamjena nagrade ili prenos vlasništva nisu dozvoljeni. Nagrada se ne može mijenjati za novac.
  • Svi postojeći članovi Intel Technology Provider Programa (“ITPs”) imaju pravo učešća i dobivaju jednak broj bodova koji je ponuđen za svaku aktivnost
  • Slanjem materijala ASBIS-u koji se odnosi na Izvrsnu promociju! putem e-maila ili registracijom bilo kakvih detalja vezanih za navedenu promociju na web stranicama, partner potvrđuje svoje sudjelovanje u promociji, te su njegovi pravni zastupnici upoznati i slažu se sa Uslovima i pravilima, te ASBIS ima dozvolu za obradu dostavljenih materijala, uključujući i lične podatke, koristiti ih na web stranici i socijalnim mrežama isključivo u marketinške svrhe.
  • ASBIS ima pravo izmjene pravila promocije objavom na http://www.asbis.ba/intel-extraordinary-promotion bez prethodne najave.