Prodajna mjesta

ASBIS d.o.o. svojim klijentima u Bosni i Hercegovini nudi široku paletu IT proizvoda. Listu prodajnih mjesta u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Logitech osvojio 9 iF Design nagrada za 2017. godinu

Mart 10, 2017

Logitech osvojio 9 iF Design nagrada za 2017. godinu

Na ovogodišnjoj dodjeli iF Design nagrada, Logitech je kao i prethodnih 7 godina, prepoznat od strane iF International Forum Design organizacije iz Njemačke kao kompanija sa fokusom za dizajn. Ukupno 9 osvojenih nagrada novi je rekord za Logitech.

Nagrade su osvojene za sljedeće proizvode i inicijative:
Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard
Logitech BRIO 4K Pro Webcam
Logitech G Pro Gaming Mouse
Logitech G900 Chaos Spectrum Gaming Mouse
Logitech G Prodigy Series
Logitech POP Home Switch
Logitech BASE
● Logitech brand identitet
● Logitech G ambalaža

„Naša je misija da budemo prepoznatljivi i priznati po inovacijama, da budemo kompanija koja stavlja fokus na dizajn“, ističe Bracken Darrell, predsjednik i generalni direktor Logitech-a. „Dizajn je u središtu našeg procesa stvaranja proizvoda, koristeći istovremeno i prednosti našeg dugogodišnjeg iskustva i rastuće snage u inžinjerstvu. Izuzetno smo ponosni na priznanje od strane iF organizacije. Osvojene iF Design nagrade su velika čast te ćemo ih opravdati kroz stavljanje dezajna u fokus svega što radimo.“

iF Design nagrade dodjeljuju se za proizvode bazirajući se na kriterijima za inovativnost i izradu, funkcionalnost, estetiku, odgovornost i pozicioniranje. Prepoznate širom svijeta kao simbol izvrsnog dizajna, nagrade iF Design se dodjeljuju po osnovu izbora 60 stručnjaka iz više od 20 zamalja.

Logitech proizvode pronađite u ASBIS asortimanu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.